середа, 02 вересня 2015 10:10

Ігор Мазепа підтвердив передачу йому "Укрспирту"

Ігор Мазепа підтвердив передачу йому "Укрспирту"
Фото: 112.ua

Банкір Ігор Мазепа стверджує, що управління "Укрспиртом" йому на певних умовах передали люди з оточення Порошенка. Про це він повідомив в інтерв'ю американському інформаційному порталу www.newsnyork.com.

"Це державне підприємство дійсно все ще представляє особливий інтерес для потенційних покупців. У нашій країні збігів не буває і випадково люди на керівні посади в таких компаніях не потрапляють. Люди з оточення Президента запропонували мені узяти управління Укрспирту під своє крило на певних умовах", — сказав Мазепа.

У відповідь на питання журналіста він заявив, що є членом команди Президента і розповів про те, як Петро Порошенко формував свою політичну команду з довірених осіб, що управляли раніше його бізнес-імперією. На думку Мазепи, до таких осіб належать Голова Адміністрації Президента Борис Ложкін і Голова Національного Банку України Валерія Гонтарєва.

"Так, зараз я член його команди. Порошенко прийшов до влади фактично без команди. Вже будучи Президентом, він спробував цю команду створити. Де зміг, поставив своїх людей, фактично вирвавши їх зі своєї бізнес-імперії. Це було важко, адже виривати їх потрібно було так, щоб не нашкодити бізнесу. Останні ніші він заповнював за рахунок своїх бізнес-партнерів, родичів, друзів. Але це була не проста роздача посад. Людина мала бути професіоналом і входити в коло довіри. Так з'явилися на своїх постах Ложкін, Гонтарєва та інші", — вважає Ігор Мазепа.

У своєму інтерв'ю інвестиційний банкір також висловив свою думку з приводу справжніх причин війни на сході України, розповів про свої зв'язки з російським бізнесом, корумпованість всієї вертикалі нової влади і своє ставлення до попереднього режиму.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Мазепа підтвердив передачу йому "Укрспирту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути