пʼятниця, 20 грудня 2013 21:14

Німеччина і Польща запропонували Україні допомогу в модернізації економіки

Німеччина і Польща запропонували Україні допомогу в модернізації економіки
фото: inosmi.ru
Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер і Польщі Радослав Сікорський, заявляють про готовність їх країн надати допомогу Україні в модернізації економіки.

19 грудня Штайнмайер здійснив свій перший офіційний візит в якості новопризначеного міністра в Польщу для зустрічей з владою. Зокрема під час зустрічі зі своїм колегою Сікорським сторони обговорили політичну ситуацію в Україні, повідомляє РБК-Україна.

Штайнмаєр наголосив, що політика "Східного партнерства" дуже важлива для Німеччини, і він уважно спостерігає за розвитком подій в Україні.

Також він сказав, що однією з цілей його візиту в Польщу було обговорення можливих варіантів надання допомоги Україні у здійсненні реформ.

"Пропозицію Європейського Союзу підписати угоду про асоціацію), також є пропозицією допомогти модернізувати Україну. Ми готові допомогти Україні в здійсненні процесу модернізації", - йдеться в спільній заяві міністрів.

При цьому в заяві підкреслюється, що міністри за підписання угоди про асоціацію з Україною, але, на їх думку, все в цьому разі залежить від самої України.


Зараз ви читаєте новину «Німеччина і Польща запропонували Україні допомогу в модернізації економіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути