неділя, 24 квітня 2016 14:29

Цей тиждень - найкращий шанс гарантовано скористатися перевагами програми "1+1" від компанії PrivateFX

 

Наступний тиждень - останній перед початком першого аудиту в PrivateFX від "Великої четвірки", на час якого буде призупинена унікальна бонусна програма від компанії PrivateFX, за умовами якої до кожного внесеного 1$ на свій особовий рахунок в Прайветі моментально додається ще + 1$. Саме тому має таку назву бонусна програма "1+1". Початок аудиту в Прайветі заплановано з першої половини травня 2016 року.

Справа в тому, що рішення про відновлення програми 1+1 після аудиту буде прийматися акціонерами компанії Прайвет і поки складно спрогнозувати чи буде продовження дії програми. Тому всім тим клієнтам ФТ і новим потенційним клієнтам, які вже визначились і бажають зайти в брокерську компанію PrivateFX по максимально вигідних умовах, сьогоднішня інформація буде особливо актуальною в цей останній тиждень квітня перед початком аудиту від "Великої четвірки" в Прайветі. У зв'язку з тим, що залишився всього один тиждень для того, щоб скористатися такою унікальною конусною програмою в PrivateFX, без зволікання, приступимо одразу до варіантів, які будуть доступні ще рівно протягом тижня до початку запланованого аудиту, при проведенні якого, для чистоти підрахунків і перевірки всіх фінансових операцій, бонусна програма буде призупинена.

Отже,

Варіант 1 - Вибір повного або часткового 1+1 для діючих клієнтів ФТ.

Варіант 2 - Вибір покупки депозиту на аукціоні депозитів і переведення його з 1+1 без обмежень по сумі - що цікаво як для діючих, так і особливо - для нових клієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Цей тиждень - найкращий шанс гарантовано скористатися перевагами програми "1+1" від компанії PrivateFX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути