вівторок, 30 вересня 2014 07:00

Економіст розказав, чому Гонтарєва провальний керівник Нацбанку

Економіст розказав, чому Гонтарєва провальний керівник Нацбанку
Фото: soskin.info

Валерія Гонтарєва не придатна для посади глави Нацбанку України. Про це говорить економіст Олег Соскін, коментуючи 100 днів від призначення.

"Після недолугої і навіть злочинної діяльності Кубіва, який обвалив курс гривні і показав повну некомпетентність, усі покладали надії на Гонтарєву. У будь-якому випадку, вона заявляла, що зможе стабілізувати гривню і банківську систему. Але не так сталось як гадалось. Я вважаю, що такого провального голови Нацбанку, як Гонтарєва, за всю історію незалежності України не було", - каже експерт.

"Людина показала повну непрофесійність стосовно того, які повинні бути методи в умовах системної кризи", - вважає Соскін.

На думку економіста, нинішня глава Нацбанку зруйнувала банківську систему України і грошову національну систему. "Гривня при ній втратила вже майже всі ознаки конвертованості, втратила ознаки валюти як такої. Ми вже завдяки їй потрапили у фактичну резервацію. Гривня як білоруські зайчики. Я думаю, що навіть за це її потрібно знімати і притягати до відповідальності", - говорить Олег Соскін.

Зараз ви читаєте новину «Економіст розказав, чому Гонтарєва провальний керівник Нацбанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути