середа, 21 травня 2014 03:59

Жінок, які вигнали сепаратистів з Краматорська, обіцяють "повісити на георгіївських стрічках"

Жінок, які вигнали сепаратистів з Краматорська, обіцяють "повісити на георгіївських стрічках"

Безстрашні жительки Краматорська прославилися на весь Інтернет суперечкою з терористами. Жінки відмовилися визнавати авторитет чоловіків зі зброєю, йдеться в сюжеті спецвипуску ТСН.

Софія Успішна разом із дочкою помітили біля свого будинку мікроавтобус з озброєними людьми в камуфляжі. Беззбройні, вони вимагали, аби терористи покинули їхнє місто. Ті спочатку їм погрожували, а потім сховалися на території шиферного заводу, що розташований біля хати жінок.

Вночі, за словами Успішної, терористи залишили територію заводу. Але їм почали дзвонити невідомі й погрожувати. Зокрема, один представився полковником ФСБ і пообіцяв із ними розправитися.

"Погрожують по телефону. Розповідають, як вони повісять на георгіївських стрічках", - каже одна з мешканок Краматорська.

Зараз ви читаєте новину «Жінок, які вигнали сепаратистів з Краматорська, обіцяють "повісити на георгіївських стрічках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути