субота, 30 липня 2016 19:19

Зафіксовано 23 випадки порушення режиму тиші - штаб АТО

Зафіксовано 23 випадки порушення режиму тиші - штаб АТО

Впродовж доби в районі проведення АТО російські окупаційні війська 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських армійців.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Найбільш складна ситуація залишається на Донецькому напрямку, на який прийшлося 16 з 23 ворожих обстрілів. Із 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстрілював наші укріплення в районі Авдіївки. Шахту "Бутівка Донецька" противник обстрілював з АГС та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

КРім того, на Світлодарській дузі працював ворожий снайпер та БМП. Біля селища Нижнє Лозове для провокацій ворог також застосував броньовану машину піхоти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ДНР погрожували спостерігачам моніторингової місії зброєю

На Маріупольському напрямку було неспокійно у Водяному та Мар'їнці. Там супротивник вів вогонь по українських опорних пунктах із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, Росія перекинула на Донбас нову партію військової техніки: 27 танків, 15 бойових машин.

Зараз ви читаєте новину «Зафіксовано 23 випадки порушення режиму тиші - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути