неділя, 25 вересня 2016 09:12

За минулу добу бойовики 29 разів обстріляли позиції АТО

За минулу добу бойовики 29 разів обстріляли позиції АТО
Фото: unian.net

За минулу добу бойовики 29 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Біля шахти "Бутівка" били 120-м калібром.

Найбільше число обстрілів - по 12 зафіксували на донецькому і маріупольському напрямах. Про це прес-центр АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На донецькому напрямку під вогонь із мінометів 82-мм калібру потрапили Піски й Авдіївка. По шахті "Бутівка" били зі 120-мм міномета. З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї ворог обстріляв Авдіївку, Верхньоторецьке і Новогородське. В районі Авдіївки помітили снайперську групу.

На маріупольському напрямку зафіксували 12 порушень "режиму тиші". В районі Мар'їнки, Новотроїцького, Тарамчука, Павлополя, Старогнатівки й Широкиного бойовики вели вогонь із стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів. Поблизу Мар'їнки помітили снайперську групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу на Донбасі втрат немає - штаб АТО

На Луганському напрямку зафіксували 5 порушень "режиму тиші". Противник вдавався до збройних провокацій неподалік Новозванівки й Новоалександрівки, відкриваючи вогонь із гранатометів і стрілецької зброї. По Станиці Луганській терористи відкривали провокуючий вогонь із підстовбурних гранатометів.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу бойовики 29 разів обстріляли позиції АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути