пʼятниця, 20 червня 2014 23:56

Біля пункту контролю "Ізварине" точиться бій: поранено українських і російського прикордонників

Біля пункту контролю "Ізварине" точиться бій: поранено українських і російського прикордонників
Фото: uapress.info

Біля пункту контролю "Ізварине" на українсько-російському кордоні російські бойовики напали на українських прикордонників, в результаті чого останні мусили відійти на нейтральну територію.

Про це Gazeta.ua повідомило джерело в прикордонній службі України.

За даними джерела, сьогодні ввечері до пункту пропуску "Ізварино", що розташований на українсько-російському кордоні на території Луганської області, під'їхала вантажівка, з якої вистрибнули бойовики і відкрили вогонь по українських прикордонниках.

Наші бійці прийняли бій і, відстрілюючись, відступили на нейтральну смугу в бік Росії, де їм надали допомогу прикордонники Російської Федерації.

"В результаті бою поранили кількох українських і одного російського службовців. Російська швидка допомога забрала в російську лікарню двох українських і одного російського прикордонників", - йдеться у повідомленні.

Наразі у пункті пропуску Ізварино триває збройне протистояння.

Нагадаємо, раніше глава української держави Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню на тиждень всіма підрозділами Збройних сил, Національної гвардії та Прикордонної служби.

"Українська армія припиняє вогонь! Але це не означає, що ми не дамо відсіч у випадку агресії щодо наших військових, ми робитимемо все для захисту території нашої держави", - заявив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Біля пункту контролю "Ізварине" точиться бій: поранено українських і російського прикордонників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути