субота, 11 лютого 2023 07:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові повідомили хороші новини з фронту

Військові повідомили хороші новини з фронту
Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Кремінна, Шипилівка і Білогорівка Луганської області та Красна Гора, Бахмут, Іванівське і Парасковіївка на Донеччині.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження ворога, а також чотири удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 11 лютого.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили, склад боєприпасів, позицію зенітно-ракетного комплексу, а також три інші важливі об'єкти противника", – сказано у зведені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провал окупантів під Вугледаром посилив істерію росіян – ISW

У захопленому росіянами Старобільську Луганської області хірургічне відділення місцевої лікарні ворог облаштував під військовий шпиталь у зв'язку з великою кількістю поранених окупантів.

"Трохи раніше у окремих населених пунктах Луганської області відзначалась робота мобільних крематоріїв противника", – додали в Генштабі.

Окупанти продовжують залучати медичний персонал із Росії до своїх шпиталів. У Покровському, що на Сватівщині, неподалік фронту, польовий госпіталь вони розгорнули на території місцевої амбулаторії. Працюють там хірурги з РФ.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили хороші новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути