пʼятниця, 20 січня 2017 17:11

У мережі з'явилися фото обстріляного бойовиками автобуса
5

У ДНР оприлюднили фото обстріляного цивільного автобуса поблизу захопленого бойовиками селища Оленівка. Про це повідомляє ТСН.

Як видно на фото, стрілець влучив у кузов автобуса в районі кабіни водія, залишивши одиничну прямокутну пробоїну. Хоча раніше повідомляли, що жінка отримала кульове поранення під час обстрілу.

До того ж користувачі соцмереж викрили бойовиків у брехні. Адже вони повідомляли, "жінка була поранена осколками", а потім відзвітували, що "лікарі витягли з ноги постраждалої кулю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи втекли і залишили по собі російську зброю

Вранці 20 січня неподалік населеного пункту Оленівка, розташованому на тимчасово окупованій території, обстріляли цивільний автобус. Це зробили терористи, стверджує прес-служба штабу АТО.

Автобус рухався вдовж лінії зіткнення у напрямку Оленівка - Донецьк.

"Причетність бойовиків до цієї події підтверджує те, що кульові ушкодження автобуса здійснили з боку позицій незаконних збройних формувань", - повідомляють у штабі.

Припускають, провокацію вчинили з метою дискредитації Збройних сил України перед ОБСЄ. В цей період у районі проведення АТО перебуває заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг.
Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися фото обстріляного бойовиками автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути