вівторок, 29 березня 2016 11:09

У Маріуполі маршрутка зіткнулася з тролейбусом, є постраждалі
7


У Маріуполі о 07.20 на проспекті Миру маршрутне таксі №153 зіткнулося з тролейбусом №11. В результаті ДТП постраждали 8 осіб. Всі постраждалі - пасажири маршрутки. У однієї жінки зламана щелепа. Про це пише сайт 0629.

За словами медиків, серед постраждалих дві вагітні жінки 29 і 30 років. Одну з них госпіталізували в гінекологічне відділення міськлікарні №3, іншу - в перинатальний центр пологового будинку №1. Обидві перебували в стані нервового шоку.

Також повідомляють, що дітей серед постраждалих немає, літніх людей теж. Найстаршому потерпілому 54 роки. Більшість пасажирів отримали травми голови і обличчя, а також удари і вивихи кінцівок. 6 постраждалих госпіталізовані в міську лікарню №2.

На сайті повідомляють, що водій маршрутки 1984 року народження, рухався проспектом Миру в бік Лівобережжя. У момент, коли він вирішив перебудуватися в лівий ряд, щоб зробити поворот, зверху їхала маршрутка №157.

"Я встиг її пропустити, а ось з тролейбусом розминутися не вдалося", - розповів водій.

За даними очевидців, за кермом тролейбуса знаходився стажист. В результаті ДТП у тролейбуса розбиті стекла, у маршрутки - передня частина.

Всіх постраждалих забрала "швидка". На місці працюють співробітники поліції. Близько 09.40 маршрутку, за допомогою евакуатора, забрали на штрафмайданчик.

Поліція повідомляє, що відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості" Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі маршрутка зіткнулася з тролейбусом, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути