неділя, 27 листопада 2016 05:10

В "Азові" прокоментували затримання їхнього "розвідника"

В "Азові" прокоментували затримання їхнього "розвідника"

Інформація про затримання командира розвідки полку "Азов" не відповідає дійсності. Про це повідомила прес-служба "Азова".

"Сьогоднішній день розпочався з цікавих повідомлень у ЗМІ - нібито затримали командира розвідки полку "Азов". І це ще раз підтверджує ницість ворогів України. Все, на що вони здатні, - затримувати нас без нашої присутності, лише на словах, хапати з вулиць цивільних, видаючи їх за бійців полку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ДНР заявили, що затримали командира полку "Азов"

Раніше бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" заявили про затримання "українського розвідника", який нібито готував теракт у Макіївці.

Зі слів представника ДНР, 23 листопада 2016 року на блок-посту в районі Майорська було затримано сержанта Володимира Чайковського, командира відділення розвідувального батальйону полку МВС "Азов".

Зараз ви читаєте новину «В "Азові" прокоментували затримання їхнього "розвідника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути