середа, 25 січня 2017 20:29

Українські війська використовують повзучий наступ

Українські війська використовують повзучий наступ

Тактика "повзучого наступу", яку зараз демонструє українська армія на фронті, – це спроби Києва примусити російсько-терористичні війська виконувати мінські угоди.

Про це заявив нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

"Якщо говорити про Дебальцевський плацдарм, то я вважаю, що у ЗСУ є карт-бланш на дії на цій ділянці, так як за мінськими угодами його повинна контролювати Україна. Якщо дивитися з політичної точки зору, наша сторона примушує російсько-терористичні війська виконувати "Мінськ". Рівня військових в ЗСУ спокійно вистачить, щоб звільнити Дебальцеве. Сепаратистам зможе допомогти тільки регулярна армія Росії. Але я не знаю, чи вистачить у президента політичної хоробрості. Тим паче, що бойовики можуть ховатись за мирним населенням, що негативно буде для України на міжнародній арені", - пояснив Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики насильно забирають чоловіків до своїх бандформувань.

Дебальцеве за Мінськими угодами мають контролювати українські війська. Це важлива транспортна розв'язка, яку контролюють сепаратисти.
Зараз ви читаєте новину «Українські війська використовують повзучий наступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути