четвер, 12 травня 2016 14:41

Терористи хоронять бійців у старих могилах

Терористи хоронять бійців у старих могилах

Терористи на окупованій території розкопують старі кладовища і хоронять там бійців. Про це написав блогер із Донецька Данило Чікін.

"Терористи облюбували собі місця на старих кладовищах. Знаходять могили, які ніхто не відвідує, викопують захоронених там покійників і ховають свої "200-х". На одному з таких цвинтарів вже більше десяти схожих могил", - каже Чікін.

Жителі Донецька скаржаться, що на їх кладовищах розриті могили, багато свіжої землі.

"Майже двадцять років тому ми похоронили діда - ветерана війни. Коли приїхали цього року на кладовище, помітили, що надгробок зміщався, - каже 43-річна Галина Чернік. - Заяву з цього приводу в міліції не прийняли. Самі розкопувати могилу боїмось. Але й поминати незрозуміло кого не хочемо. Підозрюємо, що там щось закопали. Раніше на кладовищі був вартовий, але відколи територію окупували його там нема".

Свіжі поховання на старих кладовищах з'явились і в Луганську. На думку блогера, так окупанти намагаються приховати реальне число своїх загиблих. Адже могили на старому кладовищі не так впадають у вічі, як на новому, та ще й – безіменні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупований Донбас і Крим декомунізували

Зараз ви читаєте новину «Терористи хоронять бійців у старих могилах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути