вівторок, 27 грудня 2016 17:07

"Старіти ми не маємо права, ні духом, ні тілом"- вчора в зоні АТО помер 60-річний татарин

"Старіти ми не маємо права, ні духом, ні тілом"- вчора в зоні АТО помер 60-річний татарин

У зоні АТО помер боєць, який служив у 2-й "афганській" штурмовій роті батальйону "Айдар". 60-річний Руслан Муджабаєв відійшов 26 грудня. Його серце зупинилося в бліндажі. Прощання з Русланом Муждабаєвим відбудеться 28 грудня о 09:00 на Майдані Незалежності.

"Від нас пішов ще один побратим. Руслан Ілясовіч "Татарин". Бувши активістом Революції гідності, пройшов весь Майдан. Звідти одразу добровольцем зголосився на захист батьківщини, 2-га штурмова "афганська" рота, "Айдар". Він мріяв повернути Крим і повернутися додому", - повідомляє прес-служба батальйону "Айдар" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували фото та імена 9-х загиблих бійців

"Старіти ми не маємо права, ні духом, ні тілом, старіти не можна нам. Доки є АТО. А то, що я в 60 років тут, може хоч одного хлопця цим оберегу, нашого Українця. Війна - це справа дорослих, а не молодих", - говорив "Татарин".

Двоє військових потрапили в полон і двох поранили. За минулу добу в результаті бойових дій загиблих українських солдатів не було.
Зараз ви читаєте новину «"Старіти ми не маємо права, ні духом, ні тілом"- вчора в зоні АТО помер 60-річний татарин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути