четвер, 15 травня 2014 18:40

Стали відомі подробиці захоплення російськими козаками ДП "Донбасантрацит"

Стали відомі подробиці захоплення російськими козаками ДП "Донбасантрацит"
Фото: www.nspp.gov.ua

Державне підприємство "Донбасантрацит" захопили десять російських козаків з автоматами і гранатометами.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив лідер Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

"Прибули десять російських козаків з автоматами, крім того, у них є гранатомети. Зайшли до генерального директора, запропонували залишити будівлю і оголосили, що будівлю ДП "Донбасантрацит" вони забирають собі", - уточнив Волинець.

Він підкреслив, що десять козачків з Росії прибули з ростовської частини Донбасу, де закрито більшість шахт, і, як наслідок, "створилася зона пияцтва, наркоманії та безробіття, де смертність удвічі перевищує народжуваність".

Крім того, громадський діяч розповів, що терористи забрали у підприємства санаторій-профілакторій, який розташований в мальовничій зоні, де шахтарі відпочивають у вільний від роботи час і заодно лікуються.

За словами Волинця, правоохоронні органи поки що ніяк не реагують на подію.

"Представники незалежних профспілок направлять своїх парламентаріїв до козаків і спробують з ними домовитися. Якщо ні, то зрозуміло, що шахтарі підуть і масово спробують захистити діяльність своїх шахт, щоб зберегти свої робочі місця", - попередив він.

Громадський діяч уточнив, що в ДП "Донбасантрацит" працюють до 15 тис. працівників, підприємство об'єднує 7 шахт плюс ще 10 структурних підрозділів. За словами Волинця, в цьому об'єднанні місячний фонд зарплат становить 85 млн грн.

Нагадаємо, озброєні люди захопили адмінбудівлю ДП "Донбасантрацит".

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці захоплення російськими козаками ДП "Донбасантрацит"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути