вівторок, 30 серпня 2016 16:18

Росіяни стали байдужими до Л/ДНР - опитування

Росіяни стали байдужими до Л/ДНР - опитування
фото 112.ua

Частка росіян, які вважають, що Росія повинна визнати незалежність ДНР і ЛНР за 1,5 року знизилася з 29% до 23%.

Частка тих, хто вважає за краще дотримуватися нейтралітету в питанні про статус цих територій, навпаки зросла, - з 28% до 38%. Про це свідчать дані опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД).

Також менше стало тих, хто говорить про необхідність і далі відправляти гуманітарні конвої на Донбас: з 78% у жовтні 2014 року до 64% в серпні 2016-го.

Як і раніше є ті, хто підтримує ідею прийняття ДНР і ЛНР до складу Росії (14%). Згідно з коментарем соціологів, сторону "київської влади в затяжному конфлікті займають 3% опитаних".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ДНР поки що не наступатиме" - Захарченко

"Напруженість щодо ситуації в Україні поступово знижується. Радикальні пропозиції стосовно Донбасу в останні 1,5 року втрачають популярність", - констатують соціологи.

Нагадаємо, на зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром 15 серпня глава МЗС РФ Сергій Лавров пообіцяв налаштувати сепаратистів "на конструктив".

Міністр закордонних справ Росії зауважив, що влада РФ виконає свою частину Мінських угод про мирне врегулювання конфлікту на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни стали байдужими до Л/ДНР - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути