субота, 20 серпня 2016 14:35

Росія підтягує на Донбас техніку та боєприпаси – розвідка

Росія підтягує на Донбас техніку та боєприпаси – розвідка
фото: voennoe-obozrenie.ru

На окупованому проросійськими бойовиками Донбасі зафіксовано факти постачання військової техніки, боєприпасів, пального та матеріально-технічних засобів з території Росії.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

Зокрема, в Ровеньки прибули 11 цистерн з пальним (близько 550 тонн);в Свердловськ – 3 вагони з боєприпасами та військовим майном; в Іловайськ – 4 цистерни з пальним (близько 100 тонн), 2 вагони з боєприпасами (до 80 тонн), 3 платформи з військовою технікою (дві самохідні артилерійські установки, 3 бойові машини піхоти, одна 122-мм реактивна система залпового вогню "Град").

"Для доукомплектування підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК з території РФ переміщено близько 160 військовослужбовців", - повідомили у ГУР МОУ.

"З метою поповнення боєкомплекту передових підрозділів на Донецькому напрямку переміщено чотири вантажні автомобілі з боєприпасами.

У підрозділах 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ здійснюється перевірка готовності протитанкових груп", - зазначили у розвідці.

Нагадаємо, раніше Головне управління розвідки повідомляло про те, що росіяни атакуватимуть свої ж позиції.

Зараз ви читаєте новину «Росія підтягує на Донбас техніку та боєприпаси – розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути