понеділок, 20 лютого 2017 10:59

П'яний російський військовий підірвався разом з місцевою жінкою в квартирі

П'яний російський військовий підірвався разом з місцевою жінкою в квартирі

У частинах "1 Донецьк" та "2 Луганськ" армійських корпусів ЗС Росії продовжуються випадки правопорушень та дезертирства особового складу.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба головного управління розвідки Міністерства оборони України.

19 лютого військовослужбовець 11 окремого мотострілецького полку 1-го АК, самостійно залишив місце несення служби через значне фізичне та психічне перевантаження під час тривалого перебування на передових позиціях.

"Військовослужбовець, громадянин РФ, 6-го окремого мотострілецького полку "Кадіївка" 2-го АК у стані алкогольного сп'яніння, через ревнощі, підірвав гранату в квартирі, де перебував разом з місцевою мешканкою", - повідомляють розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні бойовики викрали зброю і погрожували нею місцевим

Командування полку намагається звільнити бойовика попереднім числом.

Щоб викоренити злочинність у терористичних підрозділах ДНР та ДНР, командування корпусів ініціювало звільнення військовослужбовців, схильних до зловживання алкогольними напоями та психічно неурівноважених.

У Горлівці сталася перестрілка між "правоохоронцями" і мародерами. Про це на сторінці у Facebook написав координатор "Інформаційного опору" і депутат "Народного фронту" Дмитро Тимчук. Злочинці грабували приватні будинки. "Мародери виявилися бойовиками зі складу підрозділу 1-го армійського корпусу ДНР", - повідомляє Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «П'яний російський військовий підірвався разом з місцевою жінкою в квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути