середа, 27 квітня 2016 16:09

"Нехай хохли готують труни" - як Захарченко українських воїнів лякає

"Нехай хохли готують труни" - як Захарченко українських воїнів лякає
Фото: www.ntv.ru

Голова так званої ДНР Олександр Захарченко погрожує помститись українським військовим ніби-то за розстріл блокпосту поблизу Оленівки на Донеччині.

Про це повідомляють "Новости Донбасса".

Захарченко заявив, що обстріл блокпоста в селищі Оленівка - це "демонстрація "сили" західним лідерам, які виступили гарантами мирного врегулювання".

Під час огляду місця події бойовик запевних всіх, що винуватці загибелі людей будуть покарані.

"Передайте хохлам, що у них там в цій батареї в живих ніхто не залишиться. Нехай готують труни - це 100%. Переріжемо сволот", - заявив лідер бойовиків.

На його думку, українська сторона задіяла батальйон "Айдар" в даній операції. Захарченко заявив також, що обстріл Оленівки - "це "відповідь" від бандерівців американським і європейським дипломатам", які нібито примушують Україну виконувати Мінські угоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд ДНР оголосив "Айдар" терористами

Нагадаємо, 27 квітня бойовики обстріляли власний блокпост на Донеччині. Четверо мирних мешканців загинули на місці, п'ятий помер у лікарні. Серед загиблих була вагітна жінка.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай хохли готують труни" - як Захарченко українських воїнів лякає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути