четвер, 18 лютого 2016 15:49

Порошенко просив "брехати, брехати і брехати" про Дебальцеве - Бірюков

Порошенко просив "брехати, брехати і брехати" про Дебальцеве - Бірюков
Фото: antikor.com.ua

Президент України Петро Порошенко рік тому попросив вносити "сум'яття... і брехати, брехати, брехати" у соцмережах про реальну ситуацію в Дебальцевому.

Про це радник президента, а нині голова Миколаївської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Юрій Бірюков написав на своїй сторінці у Facebook.

"Рік минув, можна й розповісти. Мене викликали 17 лютого на Банкову вдень, близько 16:00. І Петро Олексійович озвучив прохання, дещо незвичне, але обставини...Потрібно було дві доби вносити сум'яття в голови ворога - виводять або не виводять, виводять вже або через дві доби, або кинуть і не виводять? Потрібно було влаштувати вечір у Фейсбуці сплеск "все добре-ми-стоїмо" і утримати цю хвилю хоча б дві доби. Будь-якою "репутаційною" ціною, просто прямолінійно брехати, брехати, брехати", - написав Бірюков.

Він також зазначив, що ввечері того дня вони зібрались та "узгодили всі етапи інформаційного сплеску".

Нагадаємо, українські військовослужбовці вийшли з Дебальцевого 18 лютого 2015 року. У Генштабі повідомили, що там загинуло 66 військових, поранили 300. У полон бойовиків потрапили 9 українських військовослужбовців.

Нещодавно Генштаб оприлюднив відеоінфографіку дебальцівських подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дебальцевському плацдармі проти сил АТО воювало 19-тисячне військо.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко просив "брехати, брехати і брехати" про Дебальцеве - Бірюков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути