неділя, 04 жовтня 2015 04:04

ОБСЄ побачила багато танків бойовиків поблизу Маріуполя

ОБСЄ побачила багато танків бойовиків поблизу Маріуполя
Фото: belprauda.org

Безпілотник місії ОБСЄ зафіксував важку зброю бойовиків "ДНР" поблизу Маріуполя, про це йдеться у звіті місії, який було опубліковано 3 жовтня.

"Так, БПЛА виявив порушення відповідних ліній відводу озброєння два танки в контрольованому "ДНР" селищі Мічуріному (55 кілометрів на північний схід від Маріуполя)", - говориться у повідомленні.

Ще два танки були зафіксовані в окупованому Безименному (29 кілометрів східніше Маріуполя) і 20 танків в підконтрольному "ДНР" Солнцевому (61 кілометрі на південний схід від Маріуполя).

Також у звіті зазначається, що спостерігачі відвідали п'ять місць розташування важких озброєнь ЗСУ, які відповідають лініям відводу озброєння. Вони зазначили, що "частина зброї була переміщена в два місця поблизу, одне з яких було в населеному пункті".

"Одна з локацій була виявлена порожньою. Раніше, 15 серпня, спостерігачі зафіксували там 12 протитанкових гармат "Рапіра" калібром 100 міліметрів", - йдеться у звіті.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ побачила багато танків бойовиків поблизу Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути