середа, 23 березня 2016 14:21

На Луганщині від рук побратимів загинув боець АТО

На Луганщині від рук побратимів загинув боець АТО
На Луганщині загинув боець АТО. Фото. korrespondent.net

На Луганщині в ході сварки бійці 44 артилерійської бригади насмерть забили свого товариша по службі.

Про це повідомляє прес-служба бригади.

"В одному з підрозділів 44 артилерійської бригади, що виконує бойове завдання у зоні проведення АТО в Луганській області, на жаль, стався ще один випадок загибелі військовослужбовця. Проте смерть 34-річного мобілізованого зі Зборівщини жодним чином не пов'язана з бойовими діями, бо завинили у ній… його ж товариші.

Старший сержант Ігор Яцунда не порозумівся з двома іншими військовослужбовцями, через що був побитий ними. Усі троє на той момент були під дією алкоголю. За деякий час, побачивши побитого лежачим на землі, ті, хто його бив, вочевидь уже трохи протверезівши, перенесли його в бліндаж та покликали на допомогу медика.

З синцями, переломами ребер та грудної клітини старшого сержанта повезли до лікарні, але довезти не встигли – по дорозі він помер", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що в Авдіївці від кулі снайпера загинув Олег Перепелятник із Полтавщини.

У зоні АТО загинув мешканець Тернопільщини. В одному з підрозділів 44 артилерійської бригади, який виконує бойове завдан...

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині від рук побратимів загинув боець АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути