пʼятниця, 06 січня 2017 08:43

Квартири на Донбасі скуповують за $2 тис.

Квартири на Донбасі скуповують за $2 тис.

Місцеві жителі активно розповідають, що після новорічних свят у них почали активно викуповувати житло. Оголошення про це з'явилися на кожному під'їзді та зупинці громадського транспорту. Ціну пропонують номінальну, але угоду оформляють протягом дня.

"За мою двокімнатну квартиру в центрі Донецька запропонували 2 тисячі доларів, - розповідає Gazeta.ua Світлана з Донецька. – Це 64 квадратних метри, роздільні кімнати, нещодавно зроблений ремонт. Але ми погодились її продати. Зараз винаймаємо житло у Харкові. Навіть ці незначні гроші для нас підтримка на кілька місяців. Не факт, що я взагалі ту квартиру отримаю цілу. В мирний час моя квартира коштувала 40 тисяч доларів"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп покаже вільну торгівлю: в зоні АТО купив шампанське, виготовлене в ДНР

Ціни на житло встановлюють окупанти. Угоду купівлі- продажу оформляють на непідконтрольній території, тому дійсними їх вважати не можна.

"Люди чекали два роки, що щось вирішиться, але конфлікт навпаки затягнувся. Вони зневірились. У багатьох житла нема вже, бо воно розрушене окупантами. Скуповування квартир за таку ціну то смішно. Окупанти знущаються над людьми. Але для багатьох ці гроші є суттєвими", - додав луганський блогер Андрій Вишгородський.

Зараз ви читаєте новину «Квартири на Донбасі скуповують за $2 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути