середа, 18 січня 2017 09:55

Російські найманці погрожують українцям концтаборами

Російські найманці погрожують українцям концтаборами

Російські найманці погрожують українцям на окупованих територіях концтаборами.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Дмитро Тимчук.

"У прифронтовій смузі ДНР у районі Світлодарської дуги бойовики поширюють плітки про те, що за повернення ЗСУ, в Дебальцевому та Вуглегірську проведуть масові зачистки. А місцевих відправлять у концтабори під Краматорськом", - поінформував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики влаштували "чистки" на Донбасі

Лідер "Інформаційного спротиву" вважає, що терористи отримали завдання від кремлівської влади усіляко залякувати населення та шантажувати командування ЗСУ. Така тактика пов'язана з вимогою України повернути лінію розмежування, закріплену Мінськими домовленостями станом на 19 вересня 2014 року. Тоді район Світлодарської дуги контролювали українські військові.

10 січня українські військовики витіснили бойовиків зі Світлодарської дуги. Зараз вони "обживаються" на відвойованих позиціях. Терористи зробили спробу відбити втрачені опорні пункти. Але зазнали поразки.
Зараз ви читаєте новину «Російські найманці погрожують українцям концтаборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути