пʼятниця, 14 жовтня 2016 13:00

"Пишайтесь ними. Знайте – вони тут" - волонтери зняли відео з бійцями до Дня Захисника України

"Пишайтесь ними. Знайте – вони тут" - волонтери зняли відео з бійцями до Дня Захисника України

Українські волонтери зняли відео з монологами бійців 128 окремої гірсько-піхотної бригади. До Дня захисника перетворили відзняті кадри на відео "Я тут".

Знімали бійців безпосередньо на лінії зіткнення, в бліндажах, спостережних пунктах, вогневих укріпленнях. Бригада тримає натиск ворога навколо Донецького аеропорту, в Пісках, на шахті "Бутівка" та позиції "Зеніт".

"Точні місця називати не можна з міркувань безпеки. Це позиції навколо Донецького аеропорту, в сотні метрів вже бойовики гуляють, – розповів один з авторів відео Сергій Моргунов. – Знімали реальних бійців на їх позиціях. Просто набридли відео та фото з полігонів. Захотілось показати справжніх захисників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбуваються урочистості до Дня захисника України (наживо)

За словами волонтерів, вмовити бійців було важко: "Соромились. Наш аргумент – скажи те, що думаєш, що відчуваєш. Поділись з тим, хто, можливо, й досі не розуміє. Аби усвідомити себе захисником, не обов'язково потрібна мотивація більша, ніж любов до рідних, до землі та повага до себе".

"Цією історією ми хотіли вам сказати – почуйте їх. Пишайтесь ними. Знайте – вони тут. Це наші захисники. Відчуєте, що можете стати поруч – побратиму завжди знайдеться місце в наших лавах", - зазначили автори відео.

Текст на відео читає бойовий офіцер, полковник Євген "Бесіда" Бондар.

Зараз ви читаєте новину «"Пишайтесь ними. Знайте – вони тут" - волонтери зняли відео з бійцями до Дня Захисника України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути