середа, 26 жовтня 2016 08:36

34 обстріли за добу: бойовики не ховають ствольну артилерію

34 обстріли за добу: бойовики не ховають ствольну артилерію
Фото: vistidp.com

За минулу добу на Донбасі зафіксували 34 обстріли.

Про це розповів речник штабу АТО Віктор Шубець.

"Маріупольському напрямку найбвльше - 24 випадки порушення режиму припинення вогню. У районах Старогнатівки та Лебединського ворог використовував проти ЗСУ кулемети великого калібру, гранатомети, стрілецьку зброю. У Водяному, Красногорівці, Гнутовому і Тарамчуку обстріли тривали з мінометів калібру 82 мм. У Широкиному та Мар'їнці - з мінометів 120-го калібру, використовували снайперів, кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю.

На луганському напрямку відбулося 5 провокацій проти сил АТО. У районі Станиці Луганської та Новоолександрівки окупанти відкрили вогонь із гранатометів та стрілецької зброї. По позиціях поблизу Богуславського – зі ствольної артилерії калібру 122 мм.

На донецькому напрямку обстріли відбувалися в Авдіївці. Ворог 5 разів використовували різну зброю, зокрема міномети 82-го та 120-го калібрів, гранатомети різних систем та кулемети", - розповів Шубець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нас били держаком від лопати за найменшу провину" - бойовик

З опівночі відбулося 6 обстрілів українських позицій з боку ворога. По 2 на кожному напрямку, додав речник штабу АТО.

Як повідомлялося, спостерігачі ОБСЄ зібрали достатньо свідчень присутності російської армії на окупованій території Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «34 обстріли за добу: бойовики не ховають ствольну артилерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути