четвер, 26 березня 2015 16:58

Зірка фільму "Снайпер" стане режисером

Зірка фільму "Снайпер" стане режисером

Голлівудський актор Бредлі Купер ("Снайпер", "Мій хлопець - псих", "Афера по-американськи") вперше зніме власний фільм, повідомляє Deadline. Кінокомпанія Warner Bros. запропонувала йому створити ремейк романтичної драми 1937 року "Зірка народилася" (A Star Is Born). Головна жіноча роль, як зазначає видання, може дістатися співачці Бейонсе, яка виявляла зацікавленість в проекті.

Очікується, що Купер виступить не тільки у ролі автора, але і сам зніметься в стрічці. На місце режисера картини Warner Bros. раніше розглядала кандидатуру Клінта Іствуда.

Фільм "Зірка народилася", знятий в 1930-х роках, отримав премію "Оскар" в категорії "Кращий сюжет" (в даний час цій номінації не існує - прим. Gazeta.ua). Картина розповідає, як втрачає популярність актор допомагає домогтися успіху молодої офіціантці, яка мріє про кар'єру в кіно. Ремейки фільму вийшли в 1954 і 1976 році. В останньому головну роль виконала Барбра Стрейзанд.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "Снайпер" стане режисером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі