четвер, 12 березня 2015 13:49

Попелюшка вражає розкішним вбранням, а Депп прокручує афери - Кінопрем'єри 12 березня

Попелюшка вражає розкішним вбранням, а Депп прокручує афери - Кінопрем'єри 12 березня

Весна - пора кохання і романтики. Тому придумати кращий час для показу нової версії Попелюшки було просто неможливо - хто ж не хоче зануритися в казковий світ на великому екрані. Але й інші прем'єри цього тижня не менш привабливі - пригодницький Мордекай, фантастичний Робот на ім'я Чаппі, комедійний Суперфорсаж і Літо під замком - для любителів жахів.

Робот на ім'я Чаппі

Дев Патель, якому принесла славу головна роль в оскароносному "Мільйонері з нетрів", тепер приміряв на себе роль винахідника. Він створює унікального робота - Чаппі здатний не тільки думати, але і відчувати. Такі таланти розумного робота не всім припали до душі і Чаппі спробують знищити. Хто ж переможе в цій битві?

Родзинкою фільму однозначно можна назвати участь у зйомках південноафриканського гурту Die Antwoord - колоритний дует Ніндзі і Йоланді прекрасно вписався у все, що відбувається на екрані.

Мордекай

Джонні Депп - майстер перевтілення і з легкістю приміряє на себе різні амплуа. На цей раз він постане перед глядачами в образі арт-ділка і шахрая Чарльза Мордекая, який по всьому світу полює за картиною. Кажуть, що це полотно містить код доступу до банківської комірки з золотом. Під час своїх пошуків і мандрівок головний герой потрапляє у вельми скрутні ситуації з поганими небезпечними хлопцями і британською розвідкою Mi5. А головне - йому доводиться виправдовуватися перед своєю дружиною. У цій захоплюючій пригоді Деппу складає компанію ціле голлівудське сузір'я знаменитостей - Гівнет Пелтроу, Юен МакГрегор, Пол Бетані, Олівія Манн і багато інших.

Попелюшка

Ця історія відома всім - батько Елли після смерті коханої дружини одружується вдруге з владною і підступною Леді Тремейн. Мачуха приводить в будинок своїх дочок Анастасію та Дрізеллу, які стають новими господинями, а Еллі доводиться прислужувати примхливим новим сестрам. Її дні проходять у важкій праці і в житті дуже мало радощів. Але всез мінюється, коли одного разу в лісі вона зустрічає прекрасного принца. Чергова версія старої казки вийшла дійсно розкішною - чого варта одна тільки сукня Попелюшки, сяюча 10 тисячами кристалів Swarovski.

Суперфорсаж

Вам набридли нескінченні продовження "Форсажу"? Тоді подивіться Суперфорсаж - пародійна стрічка висміює крутих хлопців на розкішних тачках. У цій комедії все дуже типово - коп під прикриттям вступає в банду гонщиків, потрапляє в ризиковані колотнечі за участю мафії, а в цей час навколо розгулюють приголомшливі красуні, ревуть мотори і вищать гальма. Але на цей раз все буде набагато веселіше, тому що головні герої - ті ще диваки.

Літо під замком

Провести літні канікули під домашнім арештом з електронним браслетом на нозі для 17-річного підлітка Деніела Вільямса - жахливе покарання! Але виявилося - весь жах ще попереду. Однокласниця Деніела вбиває себе на його очах під час спілкування по Skype. Та ще й звинувачує у своїй смерті хлопця і обіцяє з'явитися до нього з того світу, щоб забрати з собою. Такий ось молодіжний трилер, який трохи полоскоче вам нерви. Але враховуючи рейтинг IMDb: 4.10, не варто покладати на нього великі надії.

Зараз ви читаєте новину «Попелюшка вражає розкішним вбранням, а Депп прокручує афери - Кінопрем'єри 12 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі