четвер, 25 вересня 2014 12:29

Зйомки докуметального фільму про "Океан Ельзи" закінчать у Канаді

Зйомки докуметального фільму про "Океан Ельзи"  закінчать у Канаді
Фото: Film.ua

Завершується знімальний період документального фільму з робочою назвою "ОЕ. Backstage" про группу "Океан Ельзи".

Як пояснили Cultprostir в прес-службі музикантів, остаточно матеріал для стрічки буде зібраний на жовтневих концертах команди в Канаді (9 жовтня – Монреаль, 11 жовтня – Торонто).

"В фільмі буде багато музики та пісень, але навряд чи він буде схожий на класичний фільм-концерт. У нас інше завдання. Мені хочеться розгледіти головного виконавця, осягнути секрети ремесла, наблизити його обличчя максимально близько... Події, що відбуваються в нашій країні, знайдуть своє відображення у фільмі. Так чи інакше, наша картина – це портрет покоління і часу, в якому нам судилося жити", - розповів про майбутню стрічку її режисер Сергій Буковський.

Виробництвом фільму займаються компанії FILM.UA та SUSY Production. В "ОЕ. Backstage" будуть використані матеріали ювілейного туру, присвяченого 20-річчю "ОЕ", і архіви, зібрані групою за час її існування. Вихід стрічки в український прокат намічений навесні 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Зйомки докуметального фільму про "Океан Ельзи" закінчать у Канаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі