пʼятниця, 11 січня 2013 10:38

Залізничники знову ідуть пікетувати Кабмін

Залізничники знову ідуть пікетувати Кабмін
Фото: pravo-kiev.com

Вільна профспілка залізничників оголосила про намір провести акцію протесту 16 січня. Вранці люди вийдуть до стін Кабінету міністрів, щоб захистити свої права, а також виступлять проти порушення трудових договорів і законодавства чиновниками з Кабміну і "Укрзалізниці".

Як повідомляє прес-служба профспілки, з самого початку реорганізації українського ж / д монополіста його співробітники все частіше стикаються з порушенням трудових, соціальних та економічних прав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізничники щогодини перевіряють температуру колій через спеку

Причиною проблем у профспілці називають не кризу економіки, а небажання чиновників виконувати свої обов'язки і дотримуватися законів. Так, серед помилок управлінців називають ігнорування потреб галузі, порушення правил і законів управління ж / д транспортом та нехтування проблемами фахівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізничники дозволять українцям перевозити дітей без документів

У підсумку залізничники будуть вимагати від Кабміну підвищення зарплат, відмови від планів скорочення кадрів, відшкодування збитків монополіста від пасажирських перевезень і гарантії безпеки праці робочих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заздрість Колеснікову: китайські поїзди долатимуть 2200 км за 9 годин

Також працівники "Укрзалізниці" будуть вимагати покарання всіх відповідальних за той безлад, який, за їх словами, став нормою в адміністрації держмонополіста. У разі ігнорування вимог залізничників, вони погрожують проведенням всеукраїнської акції протесту, в результаті якої "все зупиниться, як" Хюндай "у зимову ніч".

Зараз ви читаєте новину «Залізничники знову ідуть пікетувати Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути