четвер, 05 березня 2015 15:15

"Заміж за іноземця" - в прокат виходить документалка про українок та американців

"Заміж за іноземця" - в прокат виходить документалка про українок та американців

11 березня о 19:30 в столичному кінотеатрі "Київ" відбудеться європейська прем'єра документального фільму Джонатана Нардуччі "Заміж за іноземця". Герої фільму - прості українські жінки та американські чоловіки, які шукають свою "половинку" у міжнародних шлюбних агентствах. Стрічку включили до головного конкурсу Hot Docs - найбільшого фестивалю документального кіно в Північній Америці.

Українські глядачі зможуть побачити "Заміж за іноземця" в столичних кінотеатрах "Київ" і "Кінопанорама", а також у Львові ("Палаці мистецтв", "Кінопалац-Коперник", Lviv Film Centre), Дніпропетровську ("Правда Кіно") і Харкові ("8 ½").

О 21:00, відразу після прем'єри гостей чекає дискусія "Чому українські жінки хочуть заміж за іноземців?" за участі режисера фільму Джонатана Нардуччі та лінійної продюсерки Надії Парфан. Модераторка - журналістка Ірина Славінська.

Джонатан Нардуччі живе і працює в Лос Анджелесі, США. Режисер і оператор музичних відео та короткометражних фільмів. Його роботи демонструвались на кінофестивалях у Роттердамі, Клермон Феррані, Атланті. "Заміж за іноземця" - повнометражний дебют режисера.

Зараз ви читаєте новину «"Заміж за іноземця" - в прокат виходить документалка про українок та американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі