четвер, 02 лютого 2017 16:02

Вийшов трейлер фільму Ґая Річі про короля Артура
6

Фото: youtube.com

Вийшов трейлер пригодницького фільму "Меч короля Артура" британського кінорежисера Ґая Річі. Світова прем'єра картини відбудеться у травні цього року.

В центрі сюжету — історія сходження на трон одного з головних персонажів британських легенд короля Артура. Він живе у передмісті Лондона, тоді — Лондініума. Разом з друзями заробляє на кулачних боях, грабує багатіїв. Артур починає бачити дивні видіння, у яких він бореться за престол з чарівниками і чудовиськами. Видіння допомагає розшифрувати голова руху спротиву Біл Вілсон. Члени руху хочуть повалити короля-тирана Вортігерна. Артур дізнається, що він син попереднього короля Утера Пендрагона. Його вбили через змову. Вирішує приєднатися до руху спротиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Egregor — українська відповідь "Коду да Вінчі" — режисер

Артура зіграв Чарлі Ханнам, знаний за фільмом "Багряний пік". Короля Вортігерна — Джуд Лоу. Він відомий за стрічками "Гаттака" та "Штучний розум". Також у "Мечі короля Артура" знялися Ерік Бана та Девід Бекхем.

Інші фільми Ґая Річі — "Рок-н-рольник", "Великий куш", "Револьвер" та "Шерлок Холмс".
Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер фільму Ґая Річі про короля Артура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі