четвер, 02 липня 2015 09:05

Зустрічайте нового "Термінатора" - кінопрем'єри 2 липня

Зустрічайте нового "Термінатора" - кінопрем'єри 2 липня
Фото: okino.ua

Липень почався з гучної кінопрем'єри - на екрани виходить фантастичний бойовик Термінатор: Генезис. Крім того глядачів чекає драма за мотивами літературного твору Подалі від шаленої юрми, а також трилер Зачистка. Gazeta.ua бажає приємного перегляду!

Термінатор: Генезис

Лідер опору Джон Коннор відправляє в минуле сержанта Кайла Різа. У далекому 1984 році сержант повинен врятувати матір Коннора - Сару. Але несподівано відбувається розлом в часі, який кардинально змінює хід подій.

"Часу, в який Джон відправив тебе, більше не існує. Все змінилося".

Фільм буде цікавий не тільки відданим шанувальникам Арнольда Шварценеггера, але й фанатам "Гри престолів" - Емілії Кларк (Мати Драконів) дісталася роль Сари Коннор.

Творці фільму вирішили не омолоджувати гримом 67-річного Шварценеггера, а пояснити, що жива тканина, якою покритий термінатор, теж може вкриватися зморшками, а волосся робота сивіти.

Подалі від шаленої юрми

Фільм за мотивами однойменного роману Томаса Харді 1874  розповідає історію молодої жінки міс Евердін. Вона отримує у спадок ферму, де має намір стати зразковою господинею і довести, що жінці під силу вести успішне господарство.

"Відтепер у вас буде хазяйка, а не хазяїн. Я маю намір здивувати вас усіх "

Але крім хазяйських турбот її турбує і любов - міс Евердін розривається між почуттями до трьох чоловіків.

"Жінці нелегко висловлювати почуття тією мовою, яку чоловіки для себе вигадали"

Зачистка

Після того, як Коул став свідком страшного вбивства, його мучать галюцинації. Він насилу відрізняє кошмарні бачення від реальності.

"Це ж галюцинації. Вони ж не справжні. Тому проблеми немає "

Життя Коула розвалюється - проблеми з дружиною, не надто прибуткова робота прибиральника. Але одного разу йому надходить вигідна пропозиція - прибрати розкішний маєток за кругленьку суму. Але легкі гроші завжди передбачають проблемами.

 "Ви повинні забути те, що побачите по той бік цих дверей. Ви мене розумієте?"

Зараз ви читаєте новину «Зустрічайте нового "Термінатора" - кінопрем'єри 2 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі