пʼятниця, 01 серпня 2014 13:19

У Львові на "Фабриці повидла" відкриють театральну сцену

У Львові на "Фабриці повидла" відкриють театральну сцену
фото haidamac.org.ua

В рамках фестивалю UrbanExplorationLviv, який відбудеться у Львові з 15 по 17 серпня, чотири театри, з різних міст України, презентуватимуть свої вистави, повідомляє Cultprostir. Директор заходу Анаід Агаджанова розповіла:

"Театральна програма є надзвичайно важливою складовою нашого фестивалю. І причин на то є дуже багато. Одна з них – бажання показати у Львові саме ті вистави, які на західній Україні глядачі навряд чи мали б можливість ще колись побачити."

15 серпня керівники проекту "Мутабор" (Київ) Юрій Смирнов та Алiна Куковинець презентуватимуть трагіфарсову виставу "Goodbye, Америка!".

16 серпня відбудуться покази одразу двох вистав – "Северное сияние" театру "Котелок" (Харків) та "Да, мой Фюрер" театру "Dе Fасto" ( Харків).

Хедлайнером програми фестивалю UrbanExplorationLviv стане Черкаський академічний музично-драматичний театр, який покаже виставу "Сніданок з ворогом".

За словами Анаід Агаджанової – це театри, які роблять героїчну справу – створюють якісний сучасний театральний продукт, який направду може конкурувати з європейськими аналогами і є реальним зрізом сучасного українського театру.

На фестивалі відбудуться також майстер-класи з театральної імпровізації (Improv).

UrbanExplorationLviv – є кроком до створення з фабрики повидла вільного арт-простору.

У фестиваль також входять музична, візуальна та освітня програми.

Зараз ви читаєте новину «У Львові на "Фабриці повидла" відкриють театральну сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі