вівторок, 29 липня 2014 17:16

Від імені улюбленої кішки кутюр'є Карла Лагерфельда напишуть книжку

Від імені улюбленої кішки кутюр'є Карла Лагерфельда напишуть книжку

24 вересня цього року у Франції вийде книга, що написана від імені улюбленої кішки видатного кутюр'є Карла Лагерфельда. У ній принцеса Шупетт повідає своїм шанувальникам про неспокійний світ моди. Оригінальна назва книги − Choupette, la vie enchantée d'un chat fashion, пише cultprostir.

Як повідомляє видання Le Figaro, життєпис кішки доповнять малюнки та фотографії, зроблені самим Лагерфельдом. На сторінках книги також з'являться Летиція Каста і Лінда Євангеліста. На офіційному сайті видавництва Flammarion зазначено, що оповідання буде доповнене "цитатами покоївок Шупетт і висловлюваннями її господаря".

Шупетт встигла стати культовою кішкою. На її сторінку в Twitter підписано 38000 осіб. Над книгою працюватимуть відразу два письменники: Patrick Mauriès і Jean-Christophe Napias, раніше помічені в допомозі Лагерфельду по створенню книги про нього ж (Le monde selon Karl).

Зараз ви читаєте новину «Від імені улюбленої кішки кутюр'є Карла Лагерфельда напишуть книжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі