неділя, 30 жовтня 2016 10:09

Вакарчук заспівав грузинською

Український рок-гурт "Океан Ельзи" дав концерт у Тбілісі. "Океани" підготували сюрприз для своїх шанувальників - лідер гурту Святослав Вакарчук і його підопічний, учасник талант-шоу "Голос країни" Ото Немсадзе, виконали дуетом пісню грузинською мовою. Вони виконали знамениту "Махінджі вар".

До цього Вакарчук спілкувався з публікою англійською. Як тільки прозвучали слова рідною мовою, зал вибухнув оваціями.

"Перший раз співаю грузинською. Дякую Мебо Нуцубідзе, Ото Немсадзе та Палацу спорту в Тбілісі за підтримку!" - Прокоментував Вакарчук свій пост у Twitter.

Ото Немсадзе брав участь в шоу "Голос країни" 2013 року, Мебо Нуцубідзе - 2015-го. Вакарчук був музичним наставником початківців виконавців на цьому телешоу.

 

Концерт відбувся у Палаці спорту в Тбілісі в рамках світового турне "Океану Ельзи". Про це йдеться на офіційній сторінці групи в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 книжок з України отримали нагороди 68-ї Frankfurter Buchmesse

На концерті в Тбіліському палаці спорту "Океани" 22 жовтня представили оновлену програму - альбом під назвою "Без меж", з яким група виступає в світовому турне.

 

Для Вакарчука це другий виступ у Грузії, хоча в країні він бував кілька разів.

 
Зараз ви читаєте новину «Вакарчук заспівав грузинською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі