понеділок, 08 грудня 2014 14:47

В український прокат вийшов один з кращих дебютів Канн

В український прокат вийшов один з кращих дебютів Канн

В український прокат вийшов фільм Неда Бенсона "Зникнення Елеанор Рігбі". Головні ролі в стрічці виконали одні з найзатребуваних сучасних акторів: Джессіка Честейн і Джеймс МакЕвой.

Фільм був представлений у конкурсній програмі Каннського кінофестивалю "Особливий погляд" і претендував на "Золоту камеру" за найкращий повнометражний дебют, пише Cultprostir.

"Фільм Неда Бенсона, прем'єра якого відбулась на цьогорічному Каннському фестивалі, розповідає історію закоханої пари, що переживає жахливу подію. В головних ролях молоді, харизматичні й вже відомі актори – Джеймс МакЭвой та Джессіка Честейн. Крім того, роль другого плану в картині грає Ізабель Юппер. Насправді, є три повноцінні версії фільму: одна з них розповідає про події з його точки зору, інша – з її. В українському прокаті ми побачимо дещо скорочену комбіновану версію, яка об'єднує обидва погляди. Фільм дуже яскравий, неймовірно гарний та безперечно сповнений любові до Нью-Йорка та класики європейського кіно", – розповів Cultprostir Ілля Дядик, програмний директор "Артхаус-трафік".

Зараз ви читаєте новину «В український прокат вийшов один з кращих дебютів Канн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі