пʼятниця, 29 квітня 2016 00:59

В український прокат виходить картина "Зразкові сім'ї"

 

Матьє Амальрік в ексцентричній комедії "Зразкові сім'ї"
5 травня в український прокат виходить картина "Зразкові сім'ї" (Belles Familles) відомого французького режисера, триразового лауреата премії "Сезар" Жан-Поля Раппно.

Світова прем'єра фільму відбулася на відкритті Французького кінофестивалю в Ангулемі. Також "Зразкові сім'ї" були представлені на 40-му Міжнародному кінофестивалі в Торонто.

Комедія в кращих традиціях французького кінематографа насичена колючими діалогами, інтригами і романтикою. Сценарій заснований на п'єсі знаменитого французького комедіографа Жоржа Фейдо. Матьє Амальрік грає емігранта Жерома Верена, який давно перебрався в Шанхай і обірвав зв'язки з минулим. Одного разу обставини змушують Жерома відправитися з візитом до рідного міста, і ця подорож виявляється доленосною.

Намагаючись відстояти інтереси сім'ї, успішний бізнесмен Жером Варен починає діяти як "зірви-голова". Він перериває ділову поїздку і відправляється до родового маєтку, який став причиною судової тяганини. Тут, зустрічаючись з друзями дитинства, герой опиняється у полоні неймовірних інтриг, в центрі яких — жінка. В неї він закохується без пам'яті...

Зараз ви читаєте новину «В український прокат виходить картина "Зразкові сім'ї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі