неділя, 23 березня 2014 00:57

Світ побачив фантастичний роман про український "стоунхендж"
6

У будівлі Національної спілки письменників України відбулась презентація науково-фантастичного роману молодого письменника Миколи Кузьменка "Земля Дерев".

Цей твір розповідає про український "стоунхендж" - "Кам'яне Село", розташоване поблизу села Рудня-Замисловицька Олевського району Житомирської області.

"Урочище "Кам'яне Село" займає площу близько 20 га. Його краса та енергетика захоплюють подих. Скільки разів я був на території Землі Дерев, я постійно захоплююсь від того, що там бачив", - зазначив автор.

"Після першої поїздки туди я зрозумів, що повинен написати історію про це місце, про те, що саме подарувала нам, українцям, Земля Дерев", - додав Микола.

Книжка наповнена любов'ю до рідного краю й розкриває культуру племені древлян, які поклонялись Природі.

Слід зазначити, що роман є переможцем літературного конкурсу для письменників-початківців імені Олеся Ульяненка.

"Земля Дерев" - книга несподіванок. Роман, сповнений зухвалих фабул і сюжетів, цікавих роздумів і дивної філософії любові. Прочитавши цю книгу, хочеться міркувати про таємницю буття на енергетичних рівнях", - наголосила у свою чергу член Національної спілки письменників України, журналіст Надія Степула.

Зараз ви читаєте новину «Світ побачив фантастичний роман про український "стоунхендж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі