пʼятниця, 26 лютого 2016 15:25

У столиці презентують фільм за книгою Жадана

У столиці презентують фільм за книгою Жадана
Фото: facebook.com

4 березня в Києві презентують художній фільм "Любові стане на всіх", знятий за мотивами глави "Ромео" з книги "Месопотамія" Сергія Жадана. Сам Жадан у фільмі перевтілився в міліціонера.

Режисером став Михайло Лукьяненко, відомий фільмом "Депешмод" за однойменною книгою Жадана, а також документальним фільмом "Гот догс" про концертну діяльність музичного проекту "Жадан і собаки".

"Двадцять років - той вік, коли диявол приходить до тебе, аби поскаржитися на життя. Усе зав'язано на тобі, від тебе вимагається лише поменше спати. І користуватися презервативами. Все інше обов'язково з тобою станеться. І станеться саме так, як ти цього хочеш. Хочеш ти цього чи не хочеш", - пише Жадан в "Месопотамії". Уривок з книги був опублікований в журналі "Країна" в лютому 2014 року.

Саундтреком до фільму стала пісня "Листопад" гурту "Жадан і Собаки" - перший сингл з нового альбому, вихід якого запланований на весну 2016.

Показ відбудеться в клубі Mezzanine.

Початок о 19:00.

Квитки: 70 гривень у попередньому продажі та 100 гривень у день показу.

Зараз ви читаєте новину «У столиці презентують фільм за книгою Жадана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі