четвер, 17 липня 2014 13:10

У мережі з'явився другий трейлер фільму "Незломлений" Анджеліни Джолі

У мережі з'явився другий трейлер фільму "Незломлений" Анджеліни Джолі
Фото: youtube.com

25 грудня цього року, відбудеться світова прем'єра фільму "Незломлений" - третьої режисерської роботи Анджеліни Джолі, сценарій до якої написали брати Ітан і Джоел Коени. Ця картина - одна з найбільш очікуваних стрічок року: Джолі представила фільм на кількох кінофестивалях, і він уже заявив про себе як глибока соціальна стрічка.

В центрі фільму - доля американського бігуна Луї Замперини, який після початку Другої світової війни став льотчиком. Під час одного з боїв літак був збитий, протягом 50 днів льотчик дрейфував у морі, потім дивом врятувався і потрапив у полон до японців. Представляючи фільм в березні на фестивалі Cinemacon-2014, актриса назвала цю картину дуже актуальною: "Це шлях людини, який пробирається крізь темряву до світла. Стрічка розповідає про неідеальному людину і нагадує про те, що кожен з нас здатний на багато"

Фільм, головна роль у якому дісталася 23-річній висхідній зірці Джеку Про"Коннеллу, можна буде побачити в українському прокаті в лютому 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явився другий трейлер фільму "Незломлений" Анджеліни Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі