понеділок, 04 січня 2016 11:25

В мережі з'явився фільм про зйомки нових "Секретних матеріалів"

В мережі з'явився фільм про зйомки нових "Секретних матеріалів"

Через 13 років після виходу останнього епізоду дев'ятого сезону науково-фантастичного серіалу "Секретні матеріали" глядачі зможуть дізнатися, що ж сталося потім з улюбленими персонажами - Фоксом Малдером і Даною Скаллі, передає hi-news.ru.

За місяць до прем'єри кіностудія FOX опублікувала 20-хвилинний промофільм про зйомки нового 6-серійного сезону X-Files. Відео доступне виключно англійською мовою.
Кожна з шести серій буде розповідати свою власну унікальну історію, але всі епізоди будуть об'єднані загальним сюжетом. Крім Девіда Духовни (Ф.Малдер), Джилліан Андерсон (Д.Скаллі), Мітча Пілледжі (Уолтер Скіннер) і Вільяма Девіса (Курець), на знімальному майданчику також виявилися актори з інших відомих телесеріалів. Наприклад, Джоел МакХейл ("Спільнота"), Аннет Махендра ("Американці") і Кумейл Нанджіані ("Кремнієва долина").

У промофільмі показують процес створення декорацій, візуальних ефектів і гриму, а також думку акторів і режисера Кріса Картера про повернення легендарного телешоу, яке одного разу зробило їх популярними.

Прем'єра першої серії нових "Секретних матеріалів" запланована на 24 січня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явився фільм про зйомки нових "Секретних матеріалів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі