понеділок, 21 травня 2012 10:55

В ознайомчому відео Los Colorados є невідомі кадри з попередніх кліпів

В ознайомчому відео Los Colorados  є невідомі кадри з попередніх кліпів
Публікація виступу гурту і особливо цієї пісні на Youtube стала справжнью сенсацією в Америці та інших країнах. Їхнє відео також було показане на американському телебаченні. Фото: zz.te.ua

Тернопільський гурт Los Colorados зробив першу ознайомчу відеонарізку власних пісень.

У звуковому ряді щільно одне до одної лунають ознайомчі чернетки пісень, більшість з яких потім увійшла в перший альбом гурту вже начисто.

Відео є цікавим тим, що до нього увійшли кадри, які потім взагалі не потрапили до кліпу на пісню "I Like It Move It": замальовки на київських вулицях, у селі, що біля поля із соняшниками та інші. Ця відеонарізка "розбавлена зніманням про знімання", яке дозволяє трішки зазирнути за лаштунки роботи над кліпом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трансформатор став героєм нового кліпу ТНМК

Зйомки відбувалися у серпні 2011 року в полі за 30 кілометрів від Києва. Головний упорядник відео ? знаний німецький режисер Детлеф Бук (Detlev Buck).

Los Colorados — український музичний гурт з Тернополя. Але найбільшу популярність отримав у США, зокрема, завдяки виконанню відомої пісні Кеті Перрі "Hot N Cold". .

Раніше Gazeta.ua повідомляла про те, що Los Colorados підписав контракт з німецьким музичним лейбом "Motor Music", який займався випуском альбомів Rammstein та Robert Miles. Наразі музиканти закінчують роботу над своїм дебютним альбомом.

Зараз ви читаєте новину «В ознайомчому відео Los Colorados є невідомі кадри з попередніх кліпів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі