пʼятниця, 08 квітня 2016 13:25

У новому сезоні "Гри престолів" воскресять одного з героїв

У новому сезоні "Гри престолів" воскресять одного з героїв

Канал HBO представив синопсис шостого сезону "Гри престолів". Перший епізод, який вийде в ефір 24 квітня 2016 року, отримав назву "Червона жінка", повідомляє The Hollywood Reporter. У його описі згадується загиблий в попередніх серіях герой Джон Сноу.

"Джон Сноу мертвий. Дейенеріс зустрічає сильну людину. Серсея знову бачить свою доньку", - сказано в поясненні до першого епізоду.

Експерти припустили, що персонажа все ж таки воскресять або спробують воскресити. Натяк на це випливає з назви "Червона жінка": Джона Сноу може повернути до життя Червона жриця Мелісандра (Керіс ван Хаутен).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали повноцінний трейлер нового сезону "Гри престолів"

Повний синопсис звучить так: "Після шокуючих подій в кінці п'ятого сезону, в тому числі трагічної загибелі Джона Сноу, полеглого від рук бунтівників Чорного замку, можливої смерті Дейенеріс в ямах Міеріна і прилюдного приниження Серсеї на вулицях Королівської Гавані, що залишилися в живих в Вестеросі і Ессосі збирають сили, щоб просуватися вперед, не знаючи, що на них чекає. Знайомі герої створять союзи, щоб підвищити шанси на виживання, а в цей час з'являться нові персонажі, які загрожують рівновазі сил на сході, заході, півночі та півдні".

"Гра престолів" - американський фентезі-серіал, який почав виходити в ефір навесні 2011 року. Він заснований на книжковому циклі американського письменника Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я". На найближчі роки заплановано ще принаймні два сезони - сьомий і восьмий.

Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні "Гри престолів" воскресять одного з героїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі