четвер, 23 лютого 2017 06:59

В новому фільмі Джекі Чан бореться з російською мафією
5

Фото: kinopoisk.ru

23 лютого у прокат виходить комедійний бойовик "Відчайдушні напарники". Головну роль зіграв майстер бойових мистецтв, китайський актор Джекі Чан. Режисер стрічки - фін Ренні Харлінг, відомий за блокбастерами "Міцний горішок 2" з Брюсом Віллісом та "Скелелаз" з Сильвестром Сталлоне.

За сюжетом чесний та прискіпливий детектив Бенні Блек, якого зіграв Джекі Чан, має знайти американського туриста. Той відомий на весь світ гравець у покер, переховується від кредиторів. Його зіграв американець Джонні Ноксвілл. Затятий картяр подорожує в пошуках масштабних турнірів і завжди ставить великі суми. Знайшовши американця, Блек бере шулера в напарники. Герою Чана потрібна допомога, має урятувати племінницю. Її тримає в заручниках злочинний синдикат. В пошуках дівчини герої опиняються навіть в Іркутську, де протидіють російській мафії. Зйомки відбувалися у китайському Гонконзі та Монголії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували кадри зі зйомки "Ла-ла Ленду"

За сюжетом Бенні Блек не вміє плавати. Як і виконавець ролі — Джекі Чан. Ідея фільму з'явилася у Чана під час зйомок картини "Карате-пацан" 2010 року.

Пісня китайською, яку співає Джонні Ноксвілл у трейлері до фільму — композиція Джекі Чана Please Understand My Heart (будь ласка, зрозумій моє серце).

В рідному Гонконзі Чан відомий не лише як зірка бойовиків, а й як співак. Випустив 11 студійних альбомів. Виконує пісні англійською, японською та на двох діалектах китайської.

Зараз ви читаєте новину «В новому фільмі Джекі Чан бореться з російською мафією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі