четвер, 26 березня 2015 15:34

У Москві знімають "Вій 2" з Джекі Чаном

У Москві знімають "Вій 2" з Джекі Чаном

Зйомки фільму "Вій 2: Подорож до Китаю" Олега Степченко стартували в Москві, передає РИА Новости.

Зйомки фільму йдуть повним ходом. В Москву приїхала знімальна група Jackie Chan JCE, каскадерська група, а також виконавиця головної ролі Яо Синтун, якій належить зіграти відразу три образи. "У фінальній сцені вона буде грати відразу дві ролі - відьми і китайської принцеси. Буде битися сама з собою", - пояснив продюсер картини Олексій Петрухін.

Зірка китайського та світового кіно Джекі Чан бере участь в картині як "партнер по виробництву". Буде він задіяний у картині в якості актора, стане відомо найближчим часом.
В основі сюжету - кілька легенд, які незвичайним чином переплітаються між собою. Легенда про слов'янського бога Вія доповниться легендами про китайського дракона, про появу чаю, про залізній масці і про великого посольстві Петра I до Європи, яка розповідає, що з 16-місячної поїздки повернувся не Петро, а самозванець, який різко розвернувся курс розвитку держави в бік Європи.

Московські зйомки триватимуть до 10 квітня. Потім знімальна група переїде в Китай, і Чехію. Фільм вийде в прокат в 2016 році.

Зараз ви читаєте новину «У Москві знімають "Вій 2" з Джекі Чаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі