четвер, 14 серпня 2014 17:21

У Москві побили Віктора Шендеровича - ЗМІ

У Москві побили Віктора Шендеровича - ЗМІ
Фото: medialeaks.ru

Вчора, 13 серпня, у Москві побили російського письменника-сатирика, активного критика режиму Володимира Путіна Віктора Шендеровича.

Злочин стався у центри столиці РФ на Тверському бульварі. Одним з перших про напад на публіциста і правозахисника повідомили журналісти "7 каналу" ізраїльського телебачення. Саме вони наголосили на те, що Шендеровича побили неонацисти через його єврейське походження.

В офіційній російській пресі ця інформація наразі не з'явилася. Не коментує ситуацію і сам Шендерович, хоча на його сторінках у соціальних мережах з'явилося багато запитань із цього приводу.

Нагадаємо, що останнім часом Шендерович активно висловлювався проти політики Путіна. У 2010-му він підписав колективне звернення опозиціонерів "Путін повинен піти". Позиція Шендеровича, який зараз більшість часу живе у США, викликала невдоволення багатьох росіян.

Портрет письменника разом із фотографіями інших російських діячів культури, які не підтримали російської агресії проти України з'явився на підлозі туалету Київського вокзалу Москви.

Зараз ви читаєте новину «У Москві побили Віктора Шендеровича - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі