вівторок, 10 вересня 2013 12:22

У Києві показують надзвичайно реалістичні фотографії японського майстра натюрморту
10

У галереї Brucie Collections, що по вулиці Артема, 55б показують сучасні фотографії японського майстра натюрморту Наойя Фуджиширо.

Фотограф в основному співпрацює з виданням New York Times. Цього року Наойя Фуджиширо став переможцем конкурсу Сommunication Аrts Photo Annual, оскільки за визнанням журі його роботи вирізняє особливе відчуття внутрішньої естетики кожного предмету.

Виставку в київський галереї назвали лаконічно - "Маленькі штучки". Для своїх предметних зйомок Наойя Фуджиширо обирає буденні речі. Це може бути чашка кави, акваріумна рибка, груша, столові прибори, бите скло, елемент будь-якого одягу або пелюстки квітів. Потім за допомогою світла та особливого куту зйомки задає предметові фактури і об'єму. Завдяки цьому на фотографії вони як живі.

Коли у 22 роки Фуджиширо переїхав до Канади, фотографія стала основним його захопленням. Він подорожував країною на велосипеді і спершу робив лише знімки пейзажів. Повернувшись у Японію в 2001 році, фотограф зосередився на студійній роботі та предметній зйомці. Останні вісім років Наойя Фуджиширо живе та працює в Нью-Йорку.

Виставка триває до 13 жовтня. Роботи можна придбати. Галерея працює щодня з 11 ранку.

Зараз ви читаєте новину «У Києві показують надзвичайно реалістичні фотографії японського майстра натюрморту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі