середа, 15 квітня 2015 16:32

У Києві покажуть виставу без професійних акторів

 

16 квітня о 19:00 в малому залі Палацу "Україна" відбудеться прем'єра вистави "Містерія #3. Загублені душі", де всі ролі замість професійних акторів виконуватимуть відомі українці.

Вперше на театральній сцені можна буде побачити телеведучого Григорія Решетника, співачку Юлію Кавтарадзе, телепродюсера і музиканта Олексія Гладушевского, художницю і галеристку Ліку Співаковську, хореографа Сергія Гумана, ресторатора Олександра Прохоренко і телеведучого Сергія Величанського.

Для кожного з учасників постановки це перший досвід на театральній сцені. Розкрити акторські здібності, змінитися до невпізнання і освоїти новий для себе і глядача образ, героям допомагає команда професіоналів: режисер Олександр Журавель, хореограф-постановник- Ольга Воробйова, продюсер вистави Дмитро Ковпак, а також організатори проекту Анастасія Аверіна та Ірина Слободян.

 

На кошти, виручені від реалізації квитків, організатори планують придбати необхідне для Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" обладнання "WARM AIR" ТМ "Cincinnati Sub Zero", яке запобігає розвиток гіпотермії в процесі хірургічного втручання і дозволяє уникнути негативних післяопераційних процесів. Ініціювавши цей проект, організатори і актори вирішили привернути увагу до проблеми важкохворих дітей.

Зараз ви читаєте новину «У Києві покажуть виставу без професійних акторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі